Over ons­­ ­ ­

In 2019 hebben onze klanten de dienstverlening van Makelaardij Utrecht bij verkoop én aankoop gemiddeld een 9,3 gegeven! 
Daar zijn we best trost op. Het Team van Makelaardij Utrecht zet zich enthousiast in om zoveel mogelijk mensen WOONGELUK te bezorgen!

Twijfelt u nog of u uw woning wilt verkopen om naar een nieuwe plek op zoek te gaan? Of heeft u andere vragen over verkoop, aankoop of wilt u dat we vrijblijvend een waardebepaling geven van uw woning? We zetten ons graag actief in voor ú en geven hieronder kort aan hoe we werken.
 
VERKOOP VAN UW WONING
We zetten alle tools in om een woning zo optimaal mogelijk te presenteren op de nummer 1 website van woningen: www.funda.nl. "The first Impression" is namelijk ontzettend belangrijk om op te vallen in het totale aanbod van woningen. Naast een goede presentatie is ook de inzet van diverse social media essentieel in deze tijd. Al meer dan 20 jaar is Makelaardij Utrecht een gevestigde naam in Utrecht. Met 2 gediplomeerde makelaars én een enthousiast team verkopen wij graag ook uw woning. Eén van onze makelaars komt graag vrijblijvend bij u langs voor een zeer uitgebreid verkoopadvies en een waardebepaling. Het aanbod van te koop staande woningen in de regio Utrecht is gedaald en dat vergroot de kans op een succesvolle verkoop.
Onze opdrachtgevers zijn tevreden over onze aanpak en dat zien we terug in positieve reviews op funda.
 
AANKOOP VAN EEN WONING
Wij kunnen u ook helpen om uw droomhuis voor de scherpste prijs aan te kopen. We hebben 2 aankoopspecialisten in huis met veel kennis en jarenlange ervaring inUtrecht. De investering in deze aankoopspecialisten verdient u dubbel en dwars terug!

Heeft u een NWWI taxatie nodig? Onze gecertificeerde taxateurs kunnen deze snel en goed voor u uitvoeren.

Wij staan voor betrouwbaarheid, doen wat we beloven en zijn zeer betrokken bij onze cliënten. Wij zijn aangesloten bij de grootste makelaarsvereniging in Nederland, de NVM, en werken derhalve continu aan verbetering van onze kennis en kunde.

Bij het onderdeel dienstverlening op deze site kunt u meer lezen over onze actieve aanpak bij verkoop én aankoop.

Het team van Makelaardij Utrecht zet zich graag actief en enthousiast in voor u als klant! Neem contact met ons op via: 030 - 233 21 32. of stuur een e-mail naar info@makelaardijutrecht.nl

Kantoor Vestiging Makelaardij Utrecht

Makelaardij Utrecht

utrecht

Burgemeester Reigerstraat 65
3581 KN Utrecht

Routeplanner

Route van naar Burgemeester Reigerstraat 65, 3581 KN Utrecht