Rijsenburgsehof Driebergen

www.rijsenburgsehof.nl

De termijn om in te schrijven voor dit project is verstreken. Meer dan 70% van de bouwnummers is verkocht.
 

Het project Rijsenburgsehof ligt midden in Driebergen – Rijsenburg, een levendig dorp in de groene gemeente Utrechtse Heuvelrug. Het plan bestaat uit 16 comfortabele half vrijstaande woningen en 7 rijwoningen met tuin, gelegen in een sfeervol hofje aan de Rijsenburgselaan.
 

Alles bij de hand
Voor de boodschappen hoe je niet ver de deur uit. Het dorp heeft genoeg winkels om de dagelijkse boodschappen te kunnen doen. In het dorp vind je een aantrekkelijke afwisseling van winkels. Met winkeliers die je kent. Ons kent ons! En binnen enkele minuten ben je in het centrum van Utrecht en Zeist.
 

Overal dichtbij
Een groot voordeel van Rijsenburgsehof: heerlijk rustig wonen en toch in de buurt van alle voorzieningen. Openbaar vervoer is op loopafstand. Driebergen heeft zelfs een treinstation. Binnen enkele autominuten ben je op de A12. Utrecht ligt om de hoek. Ook de natuur van de bossen is dichtbij, evenals scholen en gezondheidszorg.
 

Actief in eigen dorp
De mooie gemeente Utrechtse Heuvelrug is een gemeente met een rijke cultuurhistorie en natuur. Van kastelen en weelderige landgoederen tot de bossen van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Natuurlijk heeft de directe omgeving nog meer te bieden. Van bibliotheek tot de prachtige sportparken. Voor elk wat wils.


 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring